Straten, bedrijfspaden, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen maar ook sleufsilo’s, erf of uitgraven van een bouwput: Loonwerk Westerkwartier is uw aangewezen partner voor het uitvoeren van uw grondwerk. Van klinkers tot stelconplaat en menggranulaat. Ook daarbij hanteren we de uitgangspunten die onze aanpak kenmerken: hoe kunnen we het duurzaam, efficiĂ«nt en goed doen?

Grondwerk

Uitgraven, egaliseren, verplaatsen… welk grondwerk u ook heeft, Loonwerk Westerkwartier voert het uit.

Grondverzet

Uitgraven van bouwputten, aanleggen van dijken, aan- en afvoer van grond, inclusief vergunningwerk

Bestrating

Loonwerk Westerkwartier is bij uitstek geschikt voor het leveren en leggen van uw (sier)bestrating.

Bergen (grond) verzetten

Een goede basis begint met goed uitgevoerd grondwerk. Het is vaak niet zichtbaar, maar wel een van de belangrijkste fasen in een bouwproject. Op dit vlak is Loonwerk Westerkwartier uw partner voor het in goede banen leiden van de grondstromen rond uw project. Grondwerk is meer dan aarde uitgraven en verplaatsen. Het zijn in feite alle werkzaamheden rond bedrijven of woningen die het mogelijk maken om bijvoorbeeld kabels te leggen van en naar gebouwen, verkeer mogelijk te maken en bodemsanering. Loonwerk Westerkwartier steunt op jarenlange ervaring van haar medewerkers om ieder grondverzetproject tot een succes te maken.

LEVERING ZAND / GRIND / GROND EN BESTRATING

Loonwerk Westerkwartier is uw totaalleverancier voor ieder project. Door uitstekende connecties kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen alle leveranties verzorgen.