Welkom bij Loonwerk Westerkwartier BV

Uw Groen- Grond- en Infra specialist

Loonwerk Westerkwartier is uw specialist in groen-, grond- en infrawerkzaamheden. Hoewel Loonwerk Westerkwartier als naam nog niet heel erg lang bestaat kan zij wel leunen op jarenlange ervaring in het loonwerk, grondverzet en de infra-sector.

Graag stellen wij ons hieronder verder aan u voor.

Loonwerk Westerkwartier BV is een ontstaan uit overname van loonbedrijf W. Cazemier uit Tolbert. Laatstgenoemd loonbedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht door Wiebe Cazemier. Medio 2021 raakten Tim en Annechien Huizinga in gesprek met Cazemier voor overname van zijn loonbedrijf.
Tim en Annechien hadden ondertussen ruimschoots hun sporen verdiend op het gebied van loonwerk en infra; zowel als werknemer van bedrijven in deze sector als eigenaar van Infra Westerkwartier B.V.

Sinds begin 2022 is de overname een feit en gaat loonbedrijf W. Cazemier verder onder de naam Loonwerk Westerkwartier. Dit met de medewerkers die de klanten gewend zijn en daarmee ook de uitstekende dienstverlening die zij mogen verwachten.

Loonwerk Westerkwartier B.V. is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van grondverzet & cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en gladheidsbestrijding. Wij werken vanuit gemeente Westerkwartier aan lokale  en regionale projecten. Wij zijn continu doende met ontwikkelen en verbeteren om zo een betrouwbare partner te zijn en te blijven voor agrariërs, gemeenten, waterschappen, provincies en aannemers. Dit doen wij door met onze voeten stevig op de grond (en in de modder) te staan.

Als jong bedrijf hechten wij sterke waarde aan een nuchtere instelling, korte lijnen, eerlijkheid. persoonlijke aandacht en professionaliteit. Met deze gedachtegang maken wij onze beslissingen voor nu en in de toekomst. Daarbij vergeten wij niet dat onze medewerkers de basis zijn van ons bedrijf; Wij hechten een grote waarde aan continuïteit van de werkzaamheden. Niet slechts gedreven door cijfers, maar vooral met oog voor onze mensen en omgeving.

Onze missie

Wij zijn een duurzaam, betrouwbaar en trots loonbedrijf wat middels slimme, flexibele oplossingen en gemotiveerde medewerkers streeft naar een meer dan tevreden opdrachtgever. Wij ondernemen oprecht en authentiek.
Wij willen met inspirerende en innovatieve oplossingen en hard werken het verschil maken voor nu én in de toekomst.  Wij hechten waarde aan een informele sfeer en een hecht team. De woorden ‘kan niet’ komen bij ons niet voor.

Waarom kiezen voor Loonwerk Westerkwartier BV?

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Wij werken een klus af van A tot Z. Wij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

Uitstekend personeel

Uitstekend personeel

Onze medewerkers beschikken allen over de benodigde vakdiploma’s en zijn VCA gecertificeerd.

Betrouwbaar machinepark

Betrouwbaar machinepark

Door gebruik te maken van een jong, goed onderhouden machinepark garanderen wij een zeer lage kans op uitval. Tevens komt dit de nauwkeurigheid van het werk ten goede.

24/7 Bereikbaarheid

24/7 Bereikbaarheid

In geval van calamiteiten of storingen zijn wij 24/7 bereikbaar

Mogen wij u helpen bij het realiseren van een optimaal resultaat per hectare?