Loonwerk

Loonwerk Westerkwartier is specialist in groen-, grond en infra. Wij zijn een modern loonbedrijf, gespecialiseerd in alle voorkomende grondwerkzaamheden voor zowel de agrarische sector als de grond-, weg- en waterbouw. Voor alles wat in en boven de grond moet gebeuren, bent u bij ons aan het juiste adres.

De vaste gezichten van Loon- en Grondverzetbedrijf W. Cazemier uit Tolbert gaan verder onder de naam Loonwerk Westerkwartier. Heeft u een agrarisch bedrijf, of bent u een landelijk wonende particulier, dan kunt u voor uw agrarische loonwerkzaamheden uitstekend bij terecht bij Loonwerk Westerkwartier Onze specialismen liggen op het vlak van maaien , persen en wikkelen of juist het gras oprapen met een ladewagen. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het bemesten van uw gras- of bouwland.

In het loonwerk zijn wij de rechterhand van de veehouder of akkerbouwer. Een professioneel en goed uitgerust machinepark staat ons daarbij ter beschikking.

Grasoogst

Van maaien tot inkuilen, persen of oprapen; Loonwerk Westerkwartier helpt u om het gras om te zetten tot smakelijk kuil of hooi.

Bemesten

Loonwerk Westerkwartier is gespecialiseerd in het op maat bemesten van uw weiland of bouwland met zowel drijfmest, vaste mest en kunstmest.