Goed op weg!

Gladheidsbestrijding

Veiligheid voorop!

Een winterlandschap lijkt prachtig… echter kan het zomaar uw bedrijf en haar werkzaamheden plat leggen! Daarnaast kan gladheid veiligheidsrisico’s opleveren voor uw personeel en bezoekers. Loonwerk Westerkwartier is uitstekend ingericht voor de gladheidsbestrijding.

Strooien

De belangrijkste manier om gladheid te voorkomen is zout strooien. Ook na het schuiven en opruimen is het aan te raden om een laagje zout te strooien om opnieuw opvriezen te voorkomen.

Schuiven en opruimen

Na hevige sneuwval helpt strooien niet meer. Schuiven en opruimen is dan de enige oplossing. Loonwerk Westerkwartier beschikt over kranen, schuiven en dumpers om uw terrein snel sneeuwvrij te maken. Zo kunt u snel en veilig weer over uw (bedrijfs)terrein beschikken!

Gladheidsbestrijding

Loonwerk Westerkwartier is zoveel meer dan enkel een agrarisch loonbedrijf. Ook in de winterperiode zijn wij u graag van dienst. In de winterperiode verzorgen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week strooiwerk om gladheid te voorkomen en houden wij bedrijfsterreinen sneeuw- en ijsvrij. Winterse neerslag, bevriezing en condensatie kunnen gladde wegen of parkeerplaatsen veroorzaken en daardoor veel verkeershinder. Als u zich aanmeldt voor schuif- en strooiwerk op regiebasis, dan wordt uw bedrijfsterrein bij sneeuwval en ijsvorming zo snel mogelijk door ons sneeuw- en ijsvrij gemaakt. Wij kunnen dit ook doen voor een vaste prijs per ronde, per terrein of locatie. Wij maken graag een aanbieding op maat voor u. De gladheidsbestrijding verzorgen wij voor diverse opdrachtgevers. Wij kunnen voor u met meerdere soorten sneeuwschuivers werken. Door de verschillende formaten sneeuwschuivers kunnen terreinen groot of klein sneeuw vrij worden gemaakt.

Zelf strooien?

Naar wens kunt u ook bij ons terecht voor het leveren van kleine(re) hoeveelheden zout. Hiermee houdt u eenvoudig uw kleine paden ijsvrij. Interesse? Neem contact met ons op!

Goed op weg met gladheidsbestrijding door:

LOONWERK WESTERKWARTIER